Leadzanger van INXS hangt zich op

SYDNEY, 22 NOV. Michael Hutchence, de leadzanger van de Australische rockgroep INXS, is gisteren dood aangetroffen op zijn kamer in het Ritz Carltonhotel in een buitenwijk van Sydney. Volgens de eerste berichten heeft hij zich opgehangen. De politie wil geen bijzonderheden geven omtrent de dood van Hutchens.

INXS was bezig aan een toernee ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de groep. Gisteren kwam de leadzanger niet opdagen voor de repetitie van een tv-optreden. Hutchence kwam twee jaar geleden in het nieuws wegens zijn relatie met Paula Yates, de echtgenote van de Ierse popster Bob Geldof. Yates vroeg om ontbinding van het huwelijk wegens overspel van haar man. Een week later onthulde zij zwanger te zijn van Hutchence.

De zanger was vorige maand in Londen gearresteerd wegens drugsbezit, maar op borgtocht vrijgelaten. (AFP)