Selectie; Radio

De avonden. Na het gesproken uitzicht van huisschilder Jan Boon een gesprek met schrijfster Yvonne Kroonenberg naar aanleiding van haar nieuwe boek Het zit op de bank en het zapt. In het tweede uur opnamen van het Berlijnse muziekduo Tarwater dat ontstond uit de literaire underground-scene. Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Rechtstreekse uitzending van een optreden van de Amerikaanse Sista Monica o.l.v. Monica Parker. Radio 2, 23.04-0.00u.

Dokument op 5: Fokker VS. Anderhalf jaar werden 5664 Fokker-werknemers ontslagen. Een groot deel van hen is nog steeds werkloos. Een klein aantal vond werk bij Boeing in Seattle. Gesprekken over aanpassingsproblemen. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. O.a. Hans Taal over zijn nieuwe roman De lach van Birgui en Huub Beurskens met zijn bundel Bange natuur. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.