Selectie; Radio

De avonden. Na het gesproken uitzicht van dichteres Elsa Pelganta een gesprek met dichter Ingmar Heytze over zijn debuut De Allesvrezer. Ook een onderhoud met Rein Bloem over zijn vertaling van het werk van de Amerikaanse dichter Wallace Stevens. En een klein concert van zanger Jim White. Radio 5, 22.02-23.55u.

Weldenkende mensen. Discussie over de toekomst van de Bijlmer (Amsterdam Zuid-Oost). Morgen, Radio 5, 12.05-13.00u.

Gebeurtenissen. Over de vraag of MPS (Meervoudige Persoonlijkheid Stoornis) een heuse ziekte is of een fantasie van therapeuten. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

De schatkamer. Frans Dresselhuis (1908 - artiestennaam Harry Dressel) praat over zijn optredens met Zarah Leander, Edith Piaf en Charles Aznavour, zijn restaurants in Argentinië en terugkeer naar Nederland. Morgen, Radio 5, 14.02-14.45u.