Arsenal verder in League Cup

LONDEN, 19 NOV. Dennis Bergkamp heeft Arsenal naar de kwartfinales van de League Cup geloodst. De international maakte in de verlenging tegen Coventry City het enige doelpunt. Voor Liverpool scoorde de 17-jarige Owen drie keer (3-0) in het duel tegen Grimsby. Oud-Heerenveen-speler Tomasson nam het enige doelpunt voor zijn rekening in de uitwedstrijd van Newcastle tegen Derby County.

Ook Middlesbrough, Reading en Ipswich bereikten een plaats bij de beste acht. In Italië leed Inter Milan in het bekertoernooi de tweede nederlaag van het seizoen. In de return van de derde ronde was Piacenza met 1-0 te sterk. Stroppa scoorde in de laatste minuut. Het verlies had geen gevolgen voor Inter. De Milanese club won de eerste wedstrijd met 3-0 en plaatste zich voor de kwartfinales.