Selectie; Radio

De avonden. Literair variété met nieuwe verhalen van o.a. Thomas Verbogt en Erik Bindervoet. Tevens een gesprek met toneelregisseur Jan Ritsema die eigenaar is van de theaterboekhandel naast de Stadsschouwburg in Amsterdam. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage. Na ruim 20 jaar gaat de vut verdwijnen. Johan Grobbée, bedenker van de vut, oud-minister Jaap Boersma, oud-voorzitter Arie Groenevelt van de Industriebond NVV en enkele vutters praten over ontstaan, gebruik en misbruik van de regeling en de valkuilen in de toekomstige flexibele vervroegde pensionering. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Montaigne. Gesprek met H.G.M. Prick, biograaf van schrijver Lodewijk van Deyssel, over het eerste deel van de onlangs verschenen biografie. Ook aandacht voor het Kafka-symposium ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de Kafka-kring. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.