DEPRESSIE

De Amerikaanse zangeres Janet Jackson, zus van de eveneens zingende Michael Jackson, leed de afgelopen twee jaar aan een depressie. “Ik was zeer, zeer droevig. Zeer bedrukt”, zei ze in een interview met het Amerikaanse weekblad Newsweek. “Soms kwam ik niet eens uit mijn bed. Ik voelde me hopeloos en hulpeloos en had het gevoel dat de muren op me af kwamen.”

Het dieptepunt van haar depressie was nu voorbij, vertelde Jackson, die een van de lucratiefste platencontracten in de popmuziek heeft. Toch hadden de opnamen van haar onlangs verschenen cd 'The Velvet Rope' zes maanden geduurd, terwijl eerdere cd's binnen een maand of drie waren voltooid.

Verder vertelde Janet Jackson dat ze het eerst sinds vijf jaar weer had gesproken met La Toya Jackson, haar zus die na een mislukte zangcarrière alleen nog in de publiciteit komt met het vertellen van bizarre verhalen over haar familieleden.

Haar neefje Prince, de nu eenjarige zoon van Michael Jackson en Debbie Rowe, had ze daarentegen nog niet gezien. “Michael en ik hebben weinig contact met elkaar de laatste tijd”, zei ze. “Dat is het gevolg van ons werk. Maar nu is zijn tournee voorbij, dus ik hoop zijn baby snel te zien.”