Selectie; Radio

Avondconcert. Werken van Hindemith, Von Weber en Svendsen, uitgevoerd door het Radio Symfonie Orkest o.l.v. Gabriel Shmura. Solist: Harmen de Boer, klarinet. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Met na het gesproken uitzicht van Adriaan Morriën portretten van de Afrikaanse zanger Max Tanzany en, na 11 uur, van Sonic Boom en diens project E.A.R. (Experimental Audio Research). Radio 5, 22.02-23.55u.

Sesjun. Rechtstreekse uitzending van een optreden van de Dutch Jazz Orchestra o.l.v. Jerry van Rooijen. Radio 2, 23.04-0.00u.

Dokument op 5: De straat. Zes omroepen zenden deze week een documentaire uit over een straat in Nederland. Deze keer Ik ben de weg van Annemiek Schrijver over de weg zij en haar medeleerlingen vroeger moesten afleggen naar de gereformeerd vrijgemaakte lagere school (art. 31). Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.