Selectie; Radio

Avondconcert. Rechtstreekse uitzending van een concert van het Schönberg Ensemble o.l.v. Reinbert de Leeuw dat werken speelt van Goebajdoelina, Hosokawa en Sjostakovitsj. Radio 4, 20.02-23.00u.

De avonden. Een gesprek met de Nijmeegse dichter Lucas Husgen over zijn dichtbundel 'Stoa' die alleen op diskette verschijnt. En muziek van de Amerikaanse zanger en componist Jim White. Radio 5, 22.02-23.55u.

Weldenkende mensen. Discussie over georganiseerde criminaliteit in Nederland. Met o.a. de criminiloog C. Fijnout en hoofdcommissaris J. Wiltzing (regio IJsselland). Morgen, Radio 5, 12.05-13.00u.

De straat. In de reeks documentaires over een straat deze keer Straat der verschrikkingen, een horrorfilm op de radio waarin alle tv-ellende wordt geconcentreerd in één straat. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.