Triple P verkoopt Nederlandse Transport

In overeenstemming met het herstructureringsprogramma van juni 1997 heeft Triple P de verkoop van de Nederlandse Transport & Logistics activiteiten bekend gemaakt. Transport & Logistics is een Nederlandse bedrijfsactiviteit die zich bezighoudt met automatiseringsoplossingen voor de transportsector.

De onderneming is verkocht aan de aandeelhouders van de Groeneveld Groep BV te Gorinchem. Dat is een producent van efficiency-producten voor transport en industrie met twaalf vestigingen in Europa, de VS en Australië.

Transport & Logistics Nederland behoorde bij Triple P als gevolg de herstructurering niet langer tot de kernactiviteiten. “We zijn blij dat we op korte termijn een oplossing hebben kunnen vinden die de continuïteit voor de werknemers, de klanten en de afnemers waarborgt”, aldus topman J.W. Baud van Transport & Logistics.