Siemerink verliest finale Stockholm van Bjorkman

STOCKHOLM, 10 NOV. Jan Siemerink is er niet in geslaagd het tennistoernooi van Stockholm op zijn naam te schrijven. De 27-jarige Rijnsburger verloor gisteren in de finale met 3-6, 7-6, 6-2 en 6-4 van de Zweed Jonas Bjorkman. Door zijn finaleplaats keert Siemerink terug bij de eerste 80 op de wereldranglijst.

Jevgeni Kafelnikov plaatste zich door toernooiwinst in Moskou voor de ATP Masters in Hannover. In de finale versloeg hij Petr Korda met 7-6 en 6-4. Marcello Rios slaagde er niet in kwalificatie af te dwingen. In de finale van het toernooi in Santiago verloor de Chileen met 6-2 en 6-1 van de Uruguayaan Julian Alonso. Sergi Bruguera maakt het deelnemersveld in Hannover compleet. Sampras, Chang, Rafter, Rusedski, Björkman en Moya hadden zich eerder al geplaatst.