Italiaans voetbal

ROTTERDAM, 10 N0V. In de Italiaanse competitie behaalden de koplopers Internazionale en Juventus een moeizame overwinning op vreemd terrein. Inter won met 2-1 bij Atalanta Bergamo. De Nigeriaan West maakte de winnende treffer. Beide ploegen beëindigden het duel met tien spelers. Sottil (Atalanta) en Djorkaeff (Inter) werden uit het veld gestuurd. De Franse international had Inter in de eerste helft aan de leiding geholpen. Caccia zorgde na rust voor de gelijkmaker.

Juventus won gisteravond met 2-1 bij Napels. Zidane bezorgde de titelhouder een voorsprong, die na rust teniet werd gedaan door Bellucci. Trainer Lippi besloot aanvaller Fonseca in het veld te brengen. Het bleek een gouden wissel. De Uruguyaan bezorgde Juventus vlak voor tijd drie kostbare punten.

AC Milan won voor de tweede keer op rij. De Braziliaan Leonardo hielp de club aan de 2-1 overwinning tegen Brescia. Kluivert kreeg een gele kaart voor opmerkingen aan de leiding. Hij werd gewisseld. Davids en Bogarde kwamen niet aan spelen toe.