Selectie; Radio

Middagconcert. Concert voor cello en orkest van Volkmann, uitgevoerd oor het Radio Kamer Orkest o.l.v. Ton Koopman m.m.v. Michael Müller. Verder pianotrio opus 5 van Volkmann, door het Beethoven Trio Ravensburg. En Eine Faust Symfonie van Liszt door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly, het Groot Omroep mannenkoor en Hans Peter Blochwitz, tenor. Radio 4, 14.04-16.00u.

Jazz op 4. Verslag van de Music Meeting die vorig weekend plaatshad in Nijmegen, met optredens van onder anderen de Cubaanse en musici Sierra Maestra, NG La Banda en Cubanisimo! en de Amerikaanse alt-saxofonist Carlos Ward met zijn kwartet. Radio 4, 19.02-22.30u.

Volgspot-live. Te gast zijn onder anderen flamenco-gitarist Erik Vaarzon Morel, cabaretier Marcel Verreck, zanger Fred Piek en de Belgische zangeres Yasmine. Radio 2, 22.04-0.00u.

Easy Listening. Opnamen van cd's van Barbra Streisand, Ella Fitzgerald en Stan Getz. Ook de Belgisch/Canadese zangeres Lara Fabian die met haar eigen chansons bezig is internationaal door te breken. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.