TGA gelast voorstellingen af

AMSTERDAM, 6 NOV. Toneelgroep Amsterdam ziet zich door gebrek aan belangstelling gedwongen regelmatig voorstellingen van de produktie Haar leven, haar doden af te gelasten.

De enscenering van het stuk van de Engelse schrijver Martin Crimp werd na de première, veertien dagen geleden, enthousiast ontvangen door de pers. Niettemin zijn er voor de speelavonden aan het begin van de week steeds te weinig reserveringen om de voorstelling doorgang te laten vinden.

Deze week is er niet op dinsdag- en woensdagavond gespeeld. Volgende week gaat de voorstelling op dinsdag niet door. Gisteravond zijn enkele bezoekers vergeefs naar het eigen theater van TGA op het Westergasfabriekterrein gekomen, waar niemand aanwezig was om mede te delen dat de voorstelling niet doorging. Volgens TGA beschikte men niet over telefoonnummers van deze bezoekers om hen te waarschuwen, was men er niet in geslaagd opvang te regelen en was men vergeten een mededeling op de deur te hangen. De voorstelling is tot en met 15 november te zien.