Scientologen (2)

Meneer Kohl blijft maar hoog van de toren blazen tegen Scientology, maar het wordt tijd dat hij zijn hand eens in eigen boezem gaat steken. De Berlijnse overheid heeft namelijk er alles aan gedaan om de demonstratie van vorige week dinsdag te boycotten.

De eigenaar van een concerthal werd zodanig onder druk gezet dat hij uiteindelijk de verhuur voor de avond van de 27ste annuleerde, toegevend dat hij niets anders had die avond. Elektriciteit werd geweigerd, zodat generatoren uit het buitenland overgevlogen moesten worden, hoteleigenaren kregen de opdracht scientologen te weigeren, er werd zelfs getracht nog algehele verwarring te zaaien door twee dagen van te voren aan te kondigen dat de hele demonstratie niet doorging. Dat is Duitsland anno 1997. Lang leve de democratie!

    • Julia Rijnvis
    • Scientology Kerk