Geboortewinkel

Na vestigingen in Haarlem en Amsterdam heeft ook Rotterdam nu een Geboortewinkel. Het assortiment omvat knuffeldingetjes, spuugdoekjes, babydragers, kleertjes voor prematuurtjes, zwangerschapsfeestkleding en veel boeken, documentatiemappen en video's over alles wat men over zwangerschap en geboorte zou willen weten.

De geboortewinkel is gebaseerd op een 'winkelconcept' van verloskundige Beatrijs Smulders. Het geven van informatie over en het stimuleren van thuisbevallingen is minstens even belangrijk als de verkoop van kraamcadeautjes en baby-artikelen. Naast de Geboortewinkel is onlangs Kindercafé Pippi geopend. Er staan baby- en kinderhapjes op de kaart en er zijn oppasplaatsen voor kinderen van 0 tot 6 jaar voor maximaal 3 uur te reserveren.

*De Geboortewinkel Rotterdam, Hartmansstraat 24, Rotterdam, ma 13-17u30, di t/m vr 10-17u30, za 10-17u, inl 010-4123460