Gall & Gall exclusief

Achter het Paleis op de Dam bevindt zich sinds een paar maanden de nieuwe Gall & Gall Exclusief, een paradijs voor whisky- en cognacdrinkers, wijnfreaks, champagne-aanhangers en bierliefhebbers.

De gedachte achter deze zaak met de meest complete collectie single malt whisky's van ons land, is als er iets wordt aangeboden, dan moet het ook grondig. Het resultaat is een ruime, mooi ingerichte zaak met vakkundig personeel en een prachtige collectie alcoholica.

Frisdranken en eenvoudige bieren moet men in een andere G&G of bij de erboven gelegen AH halen. In een proefruimte kan men deelnemen aan proeverijen, maar men kan ook zelf iets bedenken en laten uitvoeren door het G&G personeel.

*Gall & Gall Exclusief, Nieuwezijds Voorburgwal 226a, Amsterdam, dag 10-22u, zo 12-19u, inl 020-4218370