Selectie; Radio

Avondconcert. Opname van een concert gewijd aan componist Otto Ketting. Het Residentie Orkest o.l.v. Otto Ketting speelt filmmuziek van de componist. En werken van Mozart en Loevendie, afgewisseld met poëzie van Robert Anker, uitgevoerd door Polo de Haas, piano, Robert Szreder, viool en het Veluws Woodblock Trio. Radio 4, 20.02-23.00u.

De avonden. Het uitzicht van Ed van Westerloo en een gesprek met vertaler Jabik Veenbaas over de Friese dichter Obe Postma. In het tweede uur een gesprek met de Israelische schrijver Yoram Kaniuk. Radio 5, 22.02-24.00u.

Een leven lang. Gesprek met kinderboekenschrijfster Ida Vos. Morgen, Radio 5, 11.02-12.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de vraag of een dubbele nationaliteit en ons huidige kiesrecht de loyaliteit van allochtonen voor Nederland in de weg staat. Morgen, Radio 5, 12.05-13.00u.