Hogere winst uitzendbureau Unique

De winst van Unique International (uitzending en opleidingen) is de eerste negen maanden van dit jaar met bijna 30 procent gestegen van 21,6 miljoen naar 28 miljoen gulden. Het bestuur gaat er van uit dat de winst over het hele jaar ook 30 procent hoger zal uitkomen dan de bijna 31 miljoen gulden van 1996.

De omzet ging in de eerste negen maanden omhoog van 361 miljoen gulden naar 457 miljoen gulden. Dertig procent van de omzet komt uit België. De vergelijkende cijfers over de eerste drie kwartalen van 1996 zijn pro forma gecombineerde cijfers van Unique Diensten en het oude beursfonds Goudsmit, uit welke bedrijven Unique International is ontstaan.

In de eerste negen maanden heeft Unique negentien nieuwe vestigingen geopend. Daarmee komt het totaal op 183.