Selectie; Radio

Avondconcert. Werken van Borodin, Skrjabin en Prokofjev, uitgevoerd door het koor en orkest van de Kirov Opera o.l.v. Valery Gergjev. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Literair variété met teksten van Thomas Verbogt, A. Moonen en J.P. Guépin. Verder een bezoek aan de curieuze expositie Exemplaren uit de collectie van een bibliofiele analfabeet in de Leidse universiteitsbibliotheek. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: Op Safari. Voorburgse vrouwen bezoeken Katendrecht en Afrikanerwijk in Rotterdam. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Aandacht voor de Frans/Nederlandse schrijver en journalist Alexander Cohen die correspondeerde met Van Eeden, Zola, Ter Braak, Domela Nieuwenhuis en vele anderen. Ook de fototentoonstelling in Mönchengladbach In het rijk der fantomen / fotografie van het onzichtbare. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.