Manchester trefzeker op Old Trafford

ROTTERDAM, 3 NOV. Manchester United arriveert morgenmiddag met veel zelfvertrouwen op vliegveld Zestienhoven. De tegenstander van Feyenoord in de Champions League won zaterdag met 6-1 van Sheffield Wednesday en verstevigde daarmee zijn leidende positie in de Premiership. Naaste rivaal Arsenal, zonder de geschorste Bergkamp, verloor met 3-0 bij Derby County. Chelsea behaalde een 2-0 zege bij Aston Villa.

Op Old Trafford maakte Manchester United een uitstekende indruk tegen hekkensluiter Sheffield Wednesday. Na de 7-1 overwinning van vorige week op Barnsley kregen de vijftigduizend fans wederom veel goals te zien. Cole, Sheringham en Solskjaer maakten ieder twee treffers voor de landskampioen. Newcastle United, dat woensdag in de Champions League PSV ontvangt, behaalde een moeizaam gelijkspel (3-3) tegen Leicester City.