Selectie; Radio

Middagconcert. Werken van Berlioz, Liszt, Ketting en Ravel, uitgevoerd door het Nationaal Jeugd Orkest o.l.v. Enrique Arturo Diemecke. Solist: Igor Roma, piano. Concert ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan van het Nationaal Jeugdorkest, met na afloop een gesprek met onder anderen Otto Ketting en Willem Breuker. Radio 4, 14.04-16.00u.

Avondconcert/ Opera Live. Rechtstreekse uitzending van Otello, opera van Verdi door het Théatre de la Monnaie o.l.v. Antonio Pappano. Solisten o.a.: Vladimir Galuzinen, tenor, Tom Fox, bariton en Marten Smeding, tenor. Radio 4, 19.02-22.30u.

Radio 2 Saturday Night Fever. Rechtstreeks verslag van het feest ter afsluiting van de maand van de Radio vanuit Den Bosch, met optredens van de Disco All Star Band, Ruth Jacott, Guus Meeuwis en René Froger. Radio 2, 21.04-0.00u.