TONYA VEGA vs. LARRY FLINT

Tonya Flynt-Vega heeft haar vader Larry Flynt, de Amerikaanse oprichter van het seksblad Hustler, beschuldigd van seksueel misbruik. Tot ze vorig jaar de naar het leven van Flynt gemaakte film The People vs. Larry Flynt zag, had zij haar incestervaringen verdrongen. Maar toen ze de scènes uit haar vaders leven zag, herinnerde ze zich plotseling dat ze van haar negende tot achttiende seksueel was misbruikt.

Ze heeft dinsdag overlegd met de politie van haar woonplaats Columbus, Ohio en 'zal nu doen wat ze al als kind had moeten doen'.

Larry Flint bestempelt haar beschuldigingen als onzin. “Ik heb drie andere prachtige dochters met wie ik een goede verhouding heb”, zei hij. “En zoals elke psychiater kan vertellen, blijft seksueel misbruik in een familie nooit beperkt tot één kind.”