Feyenoord - Fortuna Sittard: 1-3

Na een weinig opwindende eerste helft kwam Feyenoord-Fortuna Sittard in de tweede helft tot leven. Een kwartier na rust profiteerde aanvaller Paauwe van slordig uitverdedigen van Picún. Na een combinatie met Hamming maakte Paauwe de openingstreffer (0-1). Een minuut later zag Feyenoorder Van Bronckhorst een vrije trap gekeerd door doelman Van Zwam.

Weer een minuut later schoot Hamming de bal met een subtiele voetbeweging naast het doel. Dezelfde speler schoot een kwartier voor tijd in vrije positie tegen de paal. Hamming revancheerde zich vijf minuten later door de bal vanaf twintig minuten met een fraaie boog over doelman Dudek te plaatsen (0-2). Aan deze treffer ging balverlies van Vos vooraf. Feyenoord kreeg weer hoop na een doelpunt van Bosvelt, die een schot van Van Bronckhorst in de rebound verzilverde (1-2). Vijf minuten voor het eindsignaal maakte Hamming zijn tweede treffer, op aangeven van de Roemeen Zegrean (1-3).