Selectie; Radio

Naar de film. Een overzicht van de filmmuziek. Over romantische operacomponisten in de beginperiode, de Europese avantgarde in de filmmuziek in de jaren vijftig, filmmuziek uit Rusland en Nederlandse componisten. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Literair varieté in Music Hall, met gedichten en verhalen van o.a. Thomas Verbogt, Jan Mulder en Frank Koenegracht. En een verslag van de glasbeurs in Hoogeveen, waar zondag verzamelaars uit heel Europa elkaar troffen. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: De textielstad. Reportage over de opkomst en ondergang van de textielindustrie. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Een gesprek over idolen en fans n.a.v. de toneelvoorstelling 'Angel' van Made in da Shade met onder meer Ernst Jansz (ex-Doe Maar) en de auteur van het stuk Maarten van Hinte. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.