Uitslagen PTT-telecompetitie

De voormalige held van Feyenoord Joszef Kiprich heeft in zijn derde wedstrijd voor FC Den Bosch zijn eerste doelpunten gemaakt. Twee om precies te zijn. Mede daardoor won de formatie van trainer Zwamborn in stadion De Vliert de derby tegen Eindhoven, 4-0. De overige Bossche treffers kwamen op naam van Deckers en Waterink.

In de eerste twee duels bij Den Bosch had Kiprich zich nog nauwelijks kunnen onderscheiden. Met de voormalige held van Feyenoord, teruggekeerd na een tegenvallend avontuur op Cyprus, speelde Den Bosch twee keer gelijk. Tegen Dordrecht met 2-2, bij Telstar met 0-0. De laatste keer dat Kiprich in Nederland scoorde was in mei 1995, bij Feyenoord-PSV. De Hongaar schoot er twee in, waarvan één van elf meter. De Rotterdammers wonnen met 3-2.

Cambuur toonde zich gisteren in Alkmaar de lastigste tegenstander van AZ tot nu toe. Toch won de titelkandidaat na een aantrekkelijk uiteindelijk met 3-2. Van de achtervolgers van AZ verloren Heracles en TOP Oss. Zwolle, dat met 4-2 van Hercles won, staat nu tweede met Den Haag dat met 2-0 Dordrecht versloeg.