Selectie; Radio; Zaterdag

Middagconcert. Hymne an die nacht van Diepenbrock en de Vijfde symfonie van Mahler uitgevoerd door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly m.m.v. Nathalie Stutzmann, alt. Radio 4, 14.04-16.00u.

Avondconcert/ Opera Live. Rechtstreekse uitzending van Falstaff, opera van Verdi door het Orkest van de Hongaarse Staatsopera o.l.v. Balazs Kocsar. Solisten o.a.: Jozsef Gregor, bariton, Uehara Masatoshi, tenor en Dan Paul Dumitrescu, bas. Radio 4, 19.02-22.30u.

Volgspot-live. Optredens van Stef Bos, Jan Bijker en Ygdrassil. Radio 2, 22.04-0.00u.

Easy listening. Niet eerder uitgebrachte opnamen van Jasparina de Jong, popster Sting, Mathilde Santing met werk uit Joe, de musical en een Amerikaans eerbetoon aan Bossa Nova legende Antonio Carlos Jobim. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.