Selectie; Radio

Avondconcert. Met onder andere werk van Boulez, uitgevoerd door het Radio Symfonie Orkest van Stuttgard o.l.v. Pierre Boulez. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Literair varieté met o.a. A.Moonen, Frans Stüger, Don Duyns en Rueben van Gogh. Tevens muziek van de Vlaamse zanger Philippe Robrecht. In het tweede uur een rondleiding door Brussel aan de hand van architectuurcriticus Joris Sleebus. Radio 5, 22.02-24.00u.

Bijlage. Eline en Marcel allebei zeventien jaar oud werden seksueel misbruikt. Marcel werd van slachtoffer dader. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Gesprek over de veiling aanstaande vrijdag in Groningen van een groot aantal brieven, agenda's, etsen en grammofoonplaatjes van Gerard Reve. Gesprek met Geert Postma en Hans Evers, beheerder van de Reve-verzameling. Morgen, 14.02-16.00u.