Spreekverbod Milan na nederlaag tegen hekkensluiter Lecce

ROTTERDAM, 20 OKT. De onrust bij AC Milan is groter geworden na de 2-1 thuisnederlaag tegen hekkensluiter Lecce. De miljoenenclub van voorzitter Berlusconi leed zijn derde competitienederlaag in eigen stadion en bevindt zich in de degradatiezone. Trainer Capello legde zijn spelers een spreekverbod op. Hij gaf zelf het goede voorbeeld door na een halve minuut de persconferentie te verlaten.

Stadgenoot Internazionale won zaterdag met 2-0 van Napoli. De spitsen Ronaldo en Djorkaeff raakten geblesseerd en zijn mogelijk enige tijd uitgeschakeld. Juventus bleef in het spoor van Inter. De landskampioen won met 5-0 van Bari en volgt Inter op twee punten. Udinese, morgenavond tegenstander van Ajax in het toernooi om de UEFA Cup, kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen degradatiekandidaat Empoli.