CONTENT

Alleen uitzendbureau Start heeft openlijke interesse getoond voor de overname van uitzendbureau Content.

Bestuursvoorzitter S. Tóth had donderdag gezegd op zoek te zijn naar een strategische partner binnen de uitzendbranche. “Wij willen erover nadenken”, aldus een woordvoerster van Start. “Het zal ongetwijfeld zijn tijd nodig hebben.”

Met zijn concentratie op administratief personeel zou Content een aanvulling kunnen betekenen op het dienstenpakket van Start, zo erkent een woordvoerster. Start, dat nog niet met Content heeft gesproken, is een gezamenlijk initiatief van werkgevers en werknemers en is afgelopen jaren steeds commerciëler gaan opereren. Uitzendbedrijf Vedior is eigenlijk de meest voor de hand liggende koper, maar de nummer drie van de Nederlandse markt onthoudt zich van inhoudelijk commentaar.