Maradona truckchauffeur

ROTTERDAM, 17 OKT. Maradona blijft de wereld verbazen. Gisteren baarde hij opzien door met een gloednieuwe vrachtwagen op de training te verschijnen. Maradona kocht de wagen om goederen te vervoeren die in heel Argentinië worden gebruikt in de anti-drugscampagne waarin de voetballer een belangrijke rol speelt.

Volgens Maradona heeft de truck nog een ander voordeel. “Ik zal in de vrachtwagen minder last hebben van opdringerige journalisten. Ze zullen zeker niet aan deze wagen durven gaan hangen, zoals ze dat bij mijn gewone auto's wel doen.”

Eerder deze week kwam Maradona ook al in het nieuws. Op een training van zijn club Boca Juniors ontblootte hij zijn rechter bovenarm, waarop een tatoeage van de Argentijnse vrijheidsstrijder Che Guevara is aangebracht.

Maradona verkeert overigens in onzekerheid over zijn toekomst als voetballer, omdat tegen hem nog een onderzoek loopt wegens het gebruik van verdovende middelen.