Selectie; Radio

Avondconcert. Werken van Von Weber, Schumann en Brahms, uitgevoerd door het Radio Kamerorkest o.l.v. Frans Bruggen. Solisten: Pieter Wispelwey, cello en Richard Tognetti, viool. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Met het eerste deel van Het generatiejournaal, waarin twee twintigers opzoek gaan naar het hoe en wat in de wereld. En een portret van avantgarde-componist Pluramon, alias Marcus Schmickler. Radio 5, 22.02-23.55u.

Radio 5 Documentaire: De Westerschelde. Reportage over de enige Nederlandse rivier die nog direct met de Noordzee in verbinding staat. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Schuim en as. Met o.a. Bob Coppes over zijn roman 'Voorbij de gele brug' waarin hij de problemen van ex-Joegoslavië laat zien door de ogen van een Nederlandse VN-soldaat en een moslim-meisje. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.