André Ooijer blijft tot einde seizoen bij Roda JC

André Ooijer wil het seizoen bij voorkeur afmaken bij Roda JC. Hoewel PSV genegen is de 23-jarige middenvelder reeds na de winterstop over te nemen van de bekerwinnaar voelt Ooijer weinig voor een tussentijds vertrek.

“Mijn vrouw moet in januari bevallen. In die periode wil ik rust aan mijn hoofd.” De vraag is of het bestuur van Roda niet voor de verleiding zal bezwijken Ooijer halverwege het seizoen van de hand te doen. De oud-Ajacied is volgend jaar transfervrij. “Ik heb geleerd van anderhalf jaar geleden, toen ik al met mijn hoofd bij Feyenoord zat”, vertelde Ooijer na het 2-2 gelijkspel tegen zijn wellicht toekomstige werkgever. “Daarom concentreer ik me nu alleen op Roda en neem ik pas in januari een beslissing over mijn toekomst.”

    • Robèrt Misset