Selectie; Radio

Avondconcert. Over de relatie tussen de Amerikaanse componist Morton Feldman en de Ierse schrijver Samuel Beckett. Met de compositie Words & Music van Morton Feldman in 1987 geschreven bij de gelijknamige tekst van Beckett. Uitvoering door de acteurs Jaap Hoogstra en Hans Dagelet en het Nederlands Ives Ensemble. En een gesprek met Richard Rijnvos, componist en artistiek leider van het Ives Ensemble. Radio 4, 20.02-23.00u.

Is dit nog wel Jazz? Opname van een concert van Patti Austin, begeleid door de Jazz-Crusaders. Radio 4, 23.00-0.00u.

Gebeurtenissen. Drie mensen die betrokken waren bij gijzelingsacties in de Franse ambassade in Den Haag en het Indonesisch consulaat in Amsterdam vertelden in 1976 hun verhaal in de documentaire Eens gegijzeld blijft gegijzeld. Na 20 jaar zocht documentairemaker Jos Lubsen hen op. Morgen, Radio 5, 13.08-15.02u.