Van Vossen rekent op Vitesse

Peter van Vossen rekent op een transfer naar Vitesse. De 29-jarige aanvaller van Glasgow Rangers heeft verklaard dat hij twee weken geleden reeds een driejarig contract met de Amsterdamse club is overeengekomen.

De voorzitter van Vitesse, Karel Aalbers, ontkent het bestaan van de overeenkomst en houdt vooralsnog een stevige slag om de arm. Er dient nog een aantal belangrijke zaken te worden geregeld. Eerder dit seizoen probeerde Vitesse de ex-international al in te lijven, maar toen strandde de transfer op de salariseisen van de in Schotland uitgerangeerde spits.

Van Vossen, die eerder uitkwam voor Ajax en een mislukt avontuur in Turkije ahter de rug heeft, zou bij Vitesse de geblesseerde Carlos Fortes moeten vervangen. De ex-Spartaan staat wegens een ernstige blessure de rest van het seizoen op non-actief.