Selectie; Radio

Middagconcert. Werken van R. Strauss uitgevoerd door Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly. Solisten: Godfried Hoogeveen, cello en Ken Hakii, altviool. Radio 4, 14.04-16.00u.

Jazzmarathon live. Rechtstreeks verslag van de Jazzmarathon 1997 in Groningen. Radio 4, 19.02-22.30u.

Volgspot-live. Werk van de twee jaar geleden op 31-jarige leeftijd overleden zanger, componist en tekstschrijver Arthur Schlemper, gezongen door o.a. Kiki Heessels, Hugo Schlemper, Fons Merkies en Marjolijn Touw. Verder onder anderen Lori Spee & Band, Boi Akih.

Radio 2, 22.04-24.00u.

Easy listening. Jazz-zangeres Dee Dee Bridgewater zingt Kurt Weill in het Duits, drie heruitgaven van Tony Bennett en verder de formatie Super Bass met drie generaties bassisten (Ray Brown, John Clayton en Christian McBride). Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.