Selectie; Radio

Avondconcert: De matinee. Werken van Sibelius en Keuris, uitgevoerd door het Chamber Orchestra of Europe en het Radio Kamerorkest. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. Freek de Jonge en Jan Mulder treden o.a. op in een aflevering van het literaire café. In het tweede uur gesprekken op locatie en in de studio over de oude tramremise aan het Bellamyplein in Amsterdam dat gesloopt zal worden. Radio 5, 22.02-24.00u.

Bijlage. Serie documentaires over de Van Mesdagkliniek in Groningen, waarvoor Jos Lubsen in 1989 te J.B. Broeksz Prijs kreeg, begint met een portret van een man die tot vijftien jaar was veroordeeld wegens een overval, waarbij drie mensen om het leven kwamen. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. O.a. een gesprek met historicus en essayist Arnold Heumakers over zijn laatste essaybundel De fatale cirkel. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.