Selectie; Radio

De wandelende tak. Tsjoewasjische volksmuziek, opgenomen in nederzetingen in Tatarstan. Radio 4, 18.04-20.02u.

Opium radio. Gesprek over de biografie van Paul McCartney met Beatleskenner en liefhebber Henk van Gelder. Verder o.a. Bram Vermeulen over zijn boek Onvolledig werk, een halve eeuw Vermeulen en dichter Remco Campert die voordraagt uit zijn nieuwe bundel. Radio 1, 20.02-22.00u.

De avonden. Het gesproken uitzicht van radiomaker Willem de Ridder, Klaas Vos over een raadselachtige grafsteen en na elf uur de vijfde episode van de serie naar de Metamorphosen van Ovidius. Radio 5, 22.02-24.00u.

Standplaats Perron 0. Bekroonde reportage van Lida Iburg, die als vrijwilligster werkte in de Pauluskerk en op het voormalige Perron 0, opvang voor drugsverslaafden en daklozen in Rotterdam. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.