Marc Overmars terug in selectie Nederlands elftal

ZEIST, 6 OKT. Marc Overmars van Arsenal is teruggekeerd in de selectie van het Nederlands voetbalelftal. De voormalige Ajacied vervangt Wim Jonk, die wegens een schorsing ontbreekt in het WK-kwalificatieduel van zaterdag tegen Turkije. Het is de enige wijziging die bondscoach Hiddink voor de ontmoeting in de Amsterdam Arena heeft doorgevoerd in vergelijking met de vorige wedstrijd, in september tegen België.

Overmars speelde op 2 april voor het laatst in Oranje. In de verloren uitwedstrijd tegen Turkije (1-0) kwam hij tien minuten voor tijd in het veld. Winston Bogarde werd opnieuw opgeroepen, hoewel hij momenteel bij AC Milan weinig speelt. Gisteren zat de verdediger in het duel met Empoli negentig minuten op de bank. PSV'er Boudewijn Zenden verrekte zaterdag tegen Heerenveen een spier in het bovenbeen. Vandaag ondergaat hij een laatste test.

De selectie: Van der Sar (Ajax), De Goey (Chelsea), Frank de Boer (Ajax), Reiziger (Barcelona), Stam (PSV), Numan (PSV), Bogarde (Milan), Van Bronckhorst (Feyenoord), Van Gastel (Feyenoord), Cocu (PSV), Winter (Inter), Seedorf (Real Madrid), Ronald de Boer (Ajax), Bergkamp (Arsenal), Van Hooijdonk (Nottingham), Overmars (Arsenal), Zenden (PSV), Kluivert (Milan).