Selectie; Radio; Zondag

O.V.T. Slot van de tweedelige Spoor Terug-documentaire over zangeres Coby Schreijer, de vrouwelijke troubadour die in de jaren zestig een eigen theater in Haarlem had en feministische liederen schreef. Radio 4, 10.04-12.00u.

VPRO Jazz op vier. Opname van het Jesse Ruller Quartet. Radio 4, 23.00-0.02u.

Hier en Nu radio. Pater Jan Heuft hield twee weken een dagboek bij over de gebeurtenissen in Algerije. Maandag, Radio 1, 9.00-11.00u.

De Radio-5 documentaire: Reïncarnatie. Drama geschreven door Grigorin Gorin dat voor de radio bewerkt werd. Igor Zoejkov meent dat zijn dochter bezeten is door de geest van Lenin. Om haar ziel te redden moet Lenin alsnog worden begraven. Maandag, Radio 5, 13.08-14.00u.

Easy Listening. Joe Jackson maakte samen met Suzanne Vega en opera zangeres Dawn Upshaw een eigen versie van De Zeven Doodzonden. Verder Fay Lovsky en haar Bande Dessinée, Paul Simon met een song voor het tienjarig bestaan van Sting's Rainforest Foundation en de nieuwe cd van Carmen Gomes. Radio 1 en 2, 00.02-02.00u.