Selectie; Radio; Zaterdag

Cappuccino. Een verslag van het internationale rampenbestrijdingscongres in Den Haag, Frenk van der Linden over zijn boek over de Chinese jeugdcultuur en de wekelijkse column van Felix Rottenberg. Radio 2, 09.00-12.00u.

Middagconcert. Werken van Mozart en Schubert, uitgevoerd door het Groot Omroepkoor en het Radio Kamer Orkest o.l.v. Ton Koopman. Solisten o.a.: Isabel Rey, sopraan, Elisabeth von Magnus, alt en Gerd Turk, tenor. Radio 4, 14.04-16.00u.

Avondconcert/Opera live. Rechtstreeks uitgezonden concert van Norma, opera van Bellini, uitgevoerd door het Orkest van de Chicago Lyric Opera o.l.v. Carlo Rizzi. Solisten o.a.: June Anderson, sopraan, Robynne Redmond, mezzosopraan en Richard Margison, tenor. Radio 4, 19.02-22.30u.

Volgspot-live. In deze aflevering een dubbelconcert van de Vlaamse zanger Raymond van het Groenewoud en de Portugese zanger, componist en tekstschrijver Fernando Lameirinhas. Dit duo geeft deze maand een aantal concerten onder de titel Eigentijdse Fado en Vlaamse Soul. Verder optredens van de Rotterdamse groep Hips - waarvan deze zomer The Bigger, the Better de tweede cd verscheen - en Erik Brey die zestien jaar lang deel uitmaakte van de groep Purper, maar dit seizoen besloot solo te gaan. Radio 2, 22.04-0.00u.