Selectie; Radio

Hier en Nu Nieuwspoort. Een gesprek met Wisse Dekker, oud-topman van Philips, over de verhuizing van het hoofdkantoor naar Amsterdam. En over de ontwikkelingen in de gezondheidszorg, waar Dekker enkele jaren geleden een rapport over schreef. Radio 1, 20.00-22.00u.

Avondconcert. Registratie van een concert tijdens het festival Musica Sacra 1997. Werken van Goldschmidt, Halgrimsson en Hindemith, uitgevoerd door het Radio Symf. Orkest o.l.v. Kenneth Montgomery m.m.v. Valentin Zhuk, viool. Verder werken uit de Barok door o.a. Jos Somsen, sopraan en Jérôme Minis, blokfluit. Radio 4, 20.02-22.00u.

Radio 5 Documentaire: Een menswaardig einde. De meeste paarden gaan naar het slachthuis als ze versleten zijn. Slechts enkelen hebben het geluk hun laatste dagen te mogen doorbrengen in een rusthuis. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.