Barcelona - PSV: 2-2

Als door een adder gebeten sprong Dick Advocaat van de bank en spoedde zich richting grensrechter toen Enrique het eerste doelpunt van FC Barcelona inkopte. De middenvelder stond op de goede plek na een voorzet van Dugarry, die de geblesseerde Anderson da Silva al na een kwartier verving.

De bal werd in eerste instantie op doel gekopt door Ciric en vervolgens door Enrique verlengd. Advocaat dacht aan buitenspel, maar Numan stond op een lijn met de rechtshalf van Barcelona. Advocaat liet onmiddellijk Nilis warm lopen. Hij zou enkele minuten later de wat teleurstellende Zenden vervangen. De Belg stond amper in het veld of Cocu profiteerde van een onachtzaamheid in de Spaanse defensie. De middenvelder kopte geheel vrij een voorzet in van Vampeta, die Celades uitkapte. De vreugde bij PSV was van korte duur. Uit een pass van Guardiola nam Enrique de bal in een beweging mee en punterde de bal voorbij Waterreus. Stam was te laat om in te grijpen. PSV maakte veel goed met de gelijkmaker van M⊘ller.