Inschrijving op 4 miljoen aandelen Unique

Directievoorzitter en grootaandeelhouder van Unique International, A. Mulder, brengt bijna eenderde van zijn 65 procents-belang in het uitzendbedrijf naar de beurs.

De inschrijving op de 4 miljoen stukken is vandaag begonnen en sluit over een week. Dit hebben Unique en Rabo Securities, de bank die de herplaatsing van de stukken begeleidt, vandaag bekendgemaakt. Mulder houdt een belang van 43 procent in zijn bedrijf. Hij heeft Rabo Securities bovendien een zogenoemde green shoe-optie verleend, waardoor de bank bij grote belangstelling nog eens 600.000 aandelen extra kan aanbieden. De definitieve prijs voor de aandelen wordt op 7 oktober bekendgemaakt. De aandelen Unique noteerden vanochtend op de Amsterdamse effectenbeurs 53,20 gulden. Het pakket dat Mulder aanbiedt, zou tegen deze koers een waarde hebben van ruim 212 miljoen gulden.