Selectie; Radio; Zondag

O.V.T. Om 11.25 de Spoor Terug-documentaire, met een tweedelig portret van zangeres Coby Schreijer, de vrouwelijke troubadour die in de jaren zestig een eigen theater 'De Waag' in Haarlem had en feministische liederen schreef en zong. Radio 4, 1, 10.04-12.00u.

VPRO Jazz op vier. Opname van het Dick Twardzik project. Radio 4, 23.00-0.02u.

Volgspot. Te gast is actrice Geert de Jong, n.a.v. de première van het toneelstuk De Nacht van de Pauw van Willem Jan Otten op 30 september. Radio 1, 0.04-1.02u.

De Radio-5 documentaire: Slimme Mensen - Aboriginals op de Wadden. De Murrugekko (wat slimme mensen betekent) Company, een groep traditionele Aboriginals uit Noord-Australië, maakte samen met verwesterde Aboriginals en de voornamelijk blanke theatergroep Stalker de voorstelling Mimi en traden op tijdens het Oerolfestival op Terschelling.

Maandag, Radio 5, 13.08-14.00u.

Boven het Dal. Gesprek met Fop Wassenaar, directeur van de inrichting voor verstandelijk gehandicapten Nieuw Woelwijck in Sappemeer. Maandag, Radio 5, 16.02-16.45u.

The Great Train Robbery (Michael Crichton, 1978, Engeland). Sean Connery, Donald Sutherland en Lesley-Anne Down spelen de hoofdrollen in amusante misdaadfilm over de eerste grote treinroof, halverwege de vorige eeuw. TV10, 20.00-21.55u.