Rafter verslaat Chileen Rios om Grand Slam Cup

MUNCHEN, 26 SEPT. Tennisser Patrick Rafter heeft zich geplaatst voor de halve finale van het toernooi om de Grand Slam Cup. De Australiër versloeg gisteren in München de Chileen Marcello Rios in twee sets: 6-1 7-6.

Na de uitschakeling van publiekslieveling Boris Becker is Rafter de grote favoriet voor de eindzege in de Olympiahalle. De winnaar van de US Open speelt morgen in de halve eindstrijd tegen de Tsjech Petr Korda, die gisteren de Fransman Cédric Pioline versloeg: 7-5 6-3.

Jan Siemerink en Paul Haarhuis zijn in de tweede ronde van het tennistoernooi in Toulouse uitgeschakeld. Siemerink maakte een goede start tegen de Amerikaan Gimelstob, die na de gewonnen tiebreak in de tweede set geen game verspeelde: 3-6 7-6 6-0. Haarhuis was betrekkelijk kansloos tegen de Amerikaan Spadea: 7-5 6-1.