Selectie; Radio

Avondconcert: De Matinee. O.a. werken van Schubert, Reger en R. Strauss, uitgevoerd door het Groot Omroepkoor o.l.v. Uwe Gronostay. Solisten o.a.: Melanie Diener, sopraan, Rosemarie lang, alt en Thomas Dewald, tenor. Radio 4, 20.02-22.00u.

De Avonden. Om tien uur het literaire varieté van Music Hall met nieuwe verhalen van Jan Mulder, Jan Stavinoha en Hans Dorrestijn. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: De Wereld Transplantatie Spelen. Reportage over de World Transplant Games in Sydney, waar mensen met een nieuw hart, nieuwe lever of beenmerg topsport bedrijven. Morgen, Radio 5, 13.08-14.02u.

Montaigne. Aandacht voor de Nederlandse jeugdfilm naar aanleiding van het Nederlandse filmfestival. Gasten zijn film- en programmamaker Burny Bos, regisseur Maria Peters en eindredacteur KRO jeugdtelevisie Jan Willem Bult. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.