Goedkoper naar de Antillen

ROTTERDAM, 23 SEPT. Een retourtje Nederlandse Antillen per KLM wordt vanaf november een stuk goedkoper dan het nu geldende tarief van 1750 gulden. Touroperators mogen vanaf november ver onder deze prijs arrangementen gaan aanbieden, waarbij zij de vliegtickets volgens een KLM-woordvoerder voor “om en nabij de duizend gulden” kunnen inkopen.

Vanaf november start de luchtvaartmaatschappij met twee extra vakantievluchten per week op de Nederlandse Antillen onder de naam Dutch Carribean Express. De 42.000 stoelen voor deze vakantievluchten zijn voor het komende jaar al grotendeels verkocht aan de touroperators.

Het publiek zit voorlopig nog niet voor 1000 gulden op de Antillen. Een rondgang bij verschillende touroperators levert een laagste prijs op van 1388 per persoon voor een 9-daags verblijf op Aruba voor minimaal zes personen. De meeste tarieven schommelen rond de 1700 gulden, accomodatie voor 9 dagen inbegrepen. (ANP)