Kluivert scoort voor Milan

In Italië verloor AC Milan gisteravond met 2-1 bij Udinese. Na een te zachte terugspeelbal van Winston Bogarde maakte de Duitser Oliver Bierhoff vijf minuten voor tijd het winnende doelpunt voor de thuisclub. Evenals Edgar Davids viel Bogarde na rust in. Patrick Kluivert speelde de hele wedstrijd en opende de score voor Milan dat veel sterker was. Het was zijn eerste doelpunt in de Serie A. De spits mocht van geluk spreken dat hij niet uit het veld werd gestuurd nadat hij een tegenstander met zijn elleboog sloeg.

Milan staat na drie speelronden op de dertiende plaats met nu al zeven punten achterstand op stadgenoot Inter dat als enige nog ongeslagen is. Inter won op eigen veld gelukkig van Fiorentina (3-2). De bezoekers waren bijna de hele wedstrijd beter en schoten bij een 2-1 voorsprong twee keer op de lat, door Gabriel Batistuta en Luis Oliveira. Ronaldo, Francesco Moriero en Youri Djorkaeff maakten de doelpunten voor Inter. Juventus behaalde een royale 4-0 overwinning op Brescia. De titelverdediger staat twee punten achter op Inter.