Selectie; Radio

Spijkers met Koppen. Interviews, discussies en de column van Carrie vanuit café Zeezicht in Utrecht. Radio 2, 12.04-14.04u.

Volgspot-Live. Te gast is zangeres Mathilde Santing, vanwege haar rol als de verbindinsofficier in de musical Joe. Verder ontvangt Hijlco Span Saskia van Zuthpen van theatergroep Mrs. Einstein, die komende week begint met een toernee met de Dutch Swing College Band, componist en tekstschrijver Theo Nijland die meewerkt aan het nieuwe theaterprogramma van Santing, Grip, en zangeres Mijke Loeven, wiens cd Two in januari uitkwam. Radio 2, 22.00-24.00u.

Avondconcert/Opera live. Salome, opera van R. Strauss, uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Valery Gergjev. Solisten o.a.: Ljuba Kazarnovskaja, Konstantin Ploesjnikov en Kerstin Witt. Radio 4, 19.02-22.00u.

Classic Albums. Aandacht voor de elpee Moontan van de Golden Earring uit 1973, waarop Radar Love, die voor de grootste hit van de groep zorgde. Radio 2, 20.04-22.00u.