PICASSO'S

De Italiaanse modeontwerper Gianni Versace, die op 15 juli door de inmiddels ook overleden Andrew Cunanan werd vermoord, blijkt in zijn testament zijn 11-jarige nichtje Allegra Beck tot belangrijkste erfgename te hebben benoemd.

Het nichtje, de dochter van Gianni Versace's zus Donatella en de Amerikaan Paul Beck, erft het grootste deel van Versace's persoonlijke vermogen, dat op 120 miljoen gulden wordt geschat. De omvangrijke kunstcollectie van Versace, waaronder enkele Picasso's, gaat naar het 6-jarige zusje van Allegra, Daniel.

Antonio D'Adamo, Versace's levensgezel, kan rekenen op een toelage van 60.000 gulden per maand en de toestemming om in alle huizen van Versace te wonen.

Donatella Versace wordt verantwoordelijk voor de ontwerpen van het Versace's mode-imperium, waarvan de totale waarde op een half miljard gulden wordt geschat. Broer Santo Versace blijft de zakelijk leider.